avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Blanoasa

Activitate Blanoasa

Răspuns la discuția Vama
Poate sa ma oblige sa demontez masina {anumite parti} chiar daca nu ma pricep? Va rog sa indicati o lege, o hotarare mai elaborata legata de persoane fizice care calatoresc cu autoturisme personale. Va mulumesc foarte mult!!!!!!
Discuție Vama
Nu am primit raspuns, reformulez: ce pot sa fac daca nu sunt de acord cu decizia unui lucrator vamal { in afara de reclamatie } ca persoana fizica? Pot sa mai cer inca o parere la fata locului? Ce pot sa fac? Pentru ca cred ca am fost abuzati de multe ori in vama, necunosand drepturlle noastre de calatori.:((
Pana la urma situatia este neclara, asociatia zice ca firma [EDIT] a facut inventarierea, la noi acasa nu a fost nimeni. Ce este de facut? Costurile caldurii comune sunt extrem de mari. De unde sa incepem?

Cine face inventarierea? Asociatia zice ca inventarierea a fost facuta in vara acestui an. Va multumesc pentru atentia acordata!
Nu a formulat cerere scrisa, cererea a fost fomulata verbal catre noi si de noi catre asociatie.
De ce refuza presedintele asociatiei sa elibereze o adeverinta pentru firma de calcul a caldurii [EDIT] in care mentioaneza ca pe coloana noastra (de la parter pana la ultimul etaj ) toate apartamentele au centrale proprii, tevile sunt reci, neavand consumatori? Cei de la firma [EDIT] solicita astfel de adeverinta de la asociatia de proprietari pentru calcularea corecta a cotei comune de caldura. Are dreptul sa nu-mi elibereze aceasta adeverinta?