avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate CRIS38

Activitate CRIS38

Bună ziua! Părinții mei au murit și actele de proprietate ale bunurilor deținute au întrat în posesia surorii mele cu care tot din cauza proprietății mai sus menționate nu sunt în relații de prietenie. Aș dori să încep procedura de succesiune dar nu am decât copii nelegalitzate ale actelor de proprietate. Vă rog să mă informați care ar fi rezolvarea situației. Mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția decizie de sanctionare
atunci organul care a emis decizia de ce nu a pierdut pentru ca si de partea asta se poate aplica principiul mai sus amintit,,Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii in apararea sa. "
inteleg ca nu s a respectat procedura prealabila dar nu inteleg care ar fi vina mea daca eu am respectat ceea ce scria in decizie .o sa spuneti ca sint greu de cap dar chiar asta nu inteleg .daca pierd macar sa stiu de ce .
poate am scris gresit .corectez 6994*/99/2011
La tribunal dar dupa primul termen s au trezit ca trebuia transferat la contencios adminstrativ .daca aveti timp puteti sa cautati pe TRIBUNALUL IASI DOSARUL CU NR 6994 SI POATE INTELEGETI MAI BINE CUM STA TREABA .
Voi merge pe recurs si pe mina avocatului daca nici asa nu se poate ma resemnez si voi trage o concluzie clara asupra corectitudinii justitiei ,pt ca nu am avut in viata mea un proces de nici un fel si nici nu mai imi doresc .multumesc mult pentru sfaturi care cred ca sint nepartinitoare atita timp cit nu exista onorariu!
dar aceasta decizie se poate numi un act administrativ?si nu se pune problema necunoasterii legii atita timp cit pe decizia respectiva scrie clar sa ma adresez TRIBUNALULUI.in cazul asta cine nu a cunoscut legea eu sau cel care a emis respectiva decizie?
si in cazul asta cine este vinovatul?justitia sau eu?pt ca eu nu am cunostinte juridice ca sa stiu cui sa ma adresez.
mai are rost sa mai continui recursul ?
De cine trebuia respinsa ? care ar fi solutia dupa parerea dvs?