avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Părinții mei au murit și actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Părinții mei au murit și actele de proprietate ...

Bună ziua! Părinții mei au murit și actele de proprietate ale bunurilor deținute au întrat în posesia surorii mele cu care tot din cauza proprietății mai sus menționate nu sunt în relații de prietenie. Aș dori să încep procedura de succesiune dar nu am decât copii nelegalitzate ale actelor de proprietate. Vă rog să mă informați care ar fi rezolvarea situației. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:44, 27 Iunie 2022
Buna ziua,
Mergeti la notarul care le-a autentificat si solicitati sa va elibereze duplicate.
Puteti dezbate succesiunea si fara actele bunurilor si vi se va elibera cretificat de calitate de mostenitor. Intre timp, faceti demersuri sa intrati in posesia unor duplicate sau copii legalizate ale actelor de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurare acte maria162 maria162 Bună ziua, am intrat de curând în posesia unei moșteniri alături de frații mei. Unul dintre ei deține actele originale ale proprietății moștenite. ... (vezi toată discuția)
Rudele ascund actul de proprietate al defunctului mirc84 mirc84 Salut, Tatal meu a decedat in urma cu mai putin de 6 luni. Acesta detinea o proprietate a carui act de proprietate este detinut acum de catre fratele lui. ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)