buna seara, am primit notificare de expropriere pentru cauza de utilitate publica si un tabel din care sar intelege ca despagubirea ar fi de 38.995,25 roni .mentionez ca terenul este de 1000 mp cu casa 2 camere hol si anexe comuna baldana tartasesti . sotia este proprietara pe acte si santem in italia. care este procedura ptr a cere stabilirea unei juste despagubiri tinand cont ca o casa in aceasi zona se vinde cu 50.000 de euro si [editat - în forum nu se stabilesc relații profesionale] tinand cont ca avem 20 de zile sa ne prezentam la DRDP Bucuresti Bulevardul Iuliu Maniu.
multumesc anticipat.
Avand in vedere faptul ca stadiul procesual al dosarului este apel doresc sa-mi fie reprezentate interesele in instanza conform dispozitiilor Legii nr. 51/1995 republicata si pentru faptului ca ma aflu in strainatate . Astept de la cei interesati oferta cu onorariul Dvs. si alte cereri la mail lipovan@libero.it.
buna ziua, va multumesc ptr raspunsul dat , in prezent fiica mea impreuna cu nepotica sau intors acasa (italia ) unde are si resedinta, acum urmatorul pas este divortul, unde si ce procedura poate fi adoptata vazand ca se gaseste in strainatate.Poate fi reprezentata in lipsa daca va fi necesar sa dea divortul in tara sau trebuie sa dea divort aici.
buna seara,va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari fiica mea sa casatorit in tunisia a ramas insarcinata si a nascut o fetita de aproape 3 luni in bucuresti ,sotul a venit asteapta acum permisul de sedere dar au intervenit multe probleme pe care eu ca parinte le banuiam si cu greu am acceptat noi santem stabiliti in Italia de 18 ani unde ei sau cunoscut.acumfiica si nepotica vor sa se intoarca acasa (italia) inaintand in prealabil divortul.intrebari :1.cat poate dura divortul.2.poate parasi tara pana la sentinta de divort.3.vazand ca nu intretine familia si nu are venit poate fi urgentata procedura incat sa vina acasa cat mai repede.