avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... “Apel-Uzucapiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

“Apel-Uzucapiune

Avand in vedere faptul ca stadiul procesual al dosarului este apel doresc sa-mi fie reprezentate interesele in instanza conform dispozitiilor Legii nr. 51/1995 republicata si pentru faptului ca ma aflu in strainatate . Astept de la cei interesati oferta cu onorariul Dvs. si alte cereri la mail lipovan@libero.it.
Puteti da o procura de reprezentare unui avocat care sa va reprezinte interesele si nu ati precizat in ce localitate are loc procesul de fond si de apel. Dati un mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica ndb ndb Un cald salut tuturor, Va rog sa ma dumiriti in urmatoarea situatie: - RADET-ul a intentat proces asociatiei noastre pentru ca le-au fost furate ... (vezi toată discuția)
Admitere in barou 24 iun 2011 Roland Mindrila Roland Mindrila Proba scisa : 1. Drept civil 2. Drept penal 3. Drept procesual civil 4. Drept procesual penal 5. Organizarea si exercitarea profesiei de ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile avocatilor francesca1985 francesca1985 Buna ziua . Am si eu o curiozitate , un avocat care este parat intr-un dosar poate apara sau reprezenta intr-un proces civil ceilalti parati? (vezi toată discuția)