avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate mika89

Activitate mika89

deci pot primi in continuare si CCC2 chiar daca am terminat studiile ? multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua! Sunt mamica unei fetite de 1an si 1luna, primesc indemnizatie de intretinere a copilului ca am fost studenta in timp ce eram insarcinata cu ea, apoi am terminat facultatea din iunie 2012. as dori sa aflu daca mai pot beneficia de o a 2a indemnizatie acum pentru al 2lea copil pe care il voi naste peste aprox 5luni. ast un rasp,multumesc.
Răspuns la discuția succesiune casa si pamant
avvalentina a scris:

Trebuie sa obtineti copia acelui contrat de vanzare-cumparare si apoi sa faceti demersuri pentru anularea acestuia.

Deci s-ar putea anula contractul acela? Si apoi se face succesiune? Oricum e deja vandut pamantul si noii proprietari nu vor complicatii,au zis ca ei sunt proprietari acuma si sa-i lasam in pace.....
scriu in numele mamei mele care a facut succesiunea cu sora ei pe casa parintilor lor mostenire de familie. Au facut succesiune prin notariat dar in acel act era trecut doar casa ca o imparta intre ele,nu si pamantul de la camp. Insa sora ei a putut vinde acel pamant fara succesiune, cum este posibil si legal asa ceva ? Parintii lor fiind morti de mai bine de 5ani si ei fiind inca proprietari, cum s-a putut face un act de vanzare-cumparare cu proprietarii morti?
Răspuns la discuția pensie alimentara de intretinere
multumesc pentru raspunsuri tuturor ! :)
da sunt in ultimul an la invatamant la zi. as mai prinde o luna din facult. din oct cand voi intra la master pot beneficia de indemnizatie in continuare? asa as renunta la pensia de intretinere in favoarea indemnizatiei.
cum pot beneficia de acea indemnizatie de 600lei daca sunt la o facultate particulara? stiam ca doar la facultatile de stat daca eram puteam primi si acei bani.
Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in legatura cu pensia alimentara de intretinere pe care o primesc lunar de la tatal meu de 480lei, eu fiind studenta. Am depus dosarul in luna august 2009, iar in octombrie acelasi am am intrat la facultate. Acum sunt in anul 3, la o universitate particulara si doresc sa continui si masterul, fara sa intrerup. Problema mea este ca am ramas insarcinata, voi naste in luna mai 2012, nu sunt casatorita si nu am nici un alt venit in afara de aceasta pensie de intretinere. As dori sa aflu daca mai pot primi in continuare pensia, continuandu-mi studiile, chiar daca o sa mai am si alocatia copilului. Multumesc! Astept un raspuns.