avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune casa si pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune casa si pamant

scriu in numele mamei mele care a facut succesiunea cu sora ei pe casa parintilor lor mostenire de familie. Au facut succesiune prin notariat dar in acel act era trecut doar casa ca o imparta intre ele,nu si pamantul de la camp. Insa sora ei a putut vinde acel pamant fara succesiune, cum este posibil si legal asa ceva ? Parintii lor fiind morti de mai bine de 5ani si ei fiind inca proprietari, cum s-a putut face un act de vanzare-cumparare cu proprietarii morti?
Cel mai recent răspuns: mika89 , utilizator 19:07, 21 Iunie 2012
Trebuie sa obtineti copia acelui contrat de vanzare-cumparare si apoi sa faceti demersuri pentru anularea acestuia.
avvalentina a scris:

Trebuie sa obtineti copia acelui contrat de vanzare-cumparare si apoi sa faceti demersuri pentru anularea acestuia.

Deci s-ar putea anula contractul acela? Si apoi se face succesiune? Oricum e deja vandut pamantul si noii proprietari nu vor complicatii,au zis ca ei sunt proprietari acuma si sa-i lasam in pace.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)
Referitor sentinta civila sweet_rally4u sweet_rally4u Buna seara!am o mare rugaminte la dvs..Parintii mei au detinut un teren de 1000 mp,din care,printr-o cerere de instrainare mi-au dat 580 mp pt a-mi construi o ... (vezi toată discuția)
Avem drept de uzucapiune? ruscrina77 ruscrina77 buna ziua tatalui meu ia construit bunicul o casa cam prin 1968 , deatunci parintii mei folosesc terenul de sub casa si inca vreo 15 arii in spatele surii, nu ... (vezi toată discuția)