Buna seara!am o mare rugaminte la dvs..Parintii mei au detinut un teren de 1000 mp,din care,printr-o cerere de instrainare mi-au dat 580 mp pt a-mi construi o casa. Neavand un titlu de proprietate,n-au putut sa-mi faca un act de vanzare-cumparare.Intre timp, s-a emis un titlu de proprietate pe numele tatalui meu,care decedase de 2 ani,pe suprafata de 720 mp(nu 1000 mp). Mama mea a uitat de acest titlu,fiind convinsa ca in el erau trecute doar terenurile arabile din camp,si a solicitat pe baza L18/1991,un alt titlu pe suprafata de 420 mp(diferenta de la 1000 mp,cum se stia inainte de a se emite titlu cu suprafata de 720 mp),pt care,mama mea mi-a facut un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. Dupa decesul tatalui meu,nu s-a dezbatut masa succesorala,noi fiind 2 frati,dintre care,eu am avut grija de mama bolnava de neoplasm uterin si parkinson. Sora mea, 20 ani, a stat linistita la casa ei,nu a ajutat-o pe mama,fiind grav bolnava. Apoi,a decedat si mama,noi avand actul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere am suportat toate cheltuielile pt inmormantare si dupa.
Acum, sora mea vrea ca instanta judecatoreasca sa-mi anuleze toate actele.
Ne judecam de 4 ani,fara nici un rezultat final.
Ea este de parere ca toate actele s-au emis ilegal si vrea sa impartim tot.
As dori sa stiu daca actul meu de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere este definitiv si irevocabil,sau se poate modifica???Exista vreo sansa sa castig acest proces??? va rog din tot sufletul sa ma ajutati..sunt intr-o situatie foarte dificila,am si mari probleme de sanatate si nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc,anticipat! o seara buna-n continuare!
Cel mai recent răspuns:
sweet_rally4u , utilizator
17:50, 26 Ianuarie 2011