am castigat un proces la judecatorie,dar reclamanta a facut recurs
ce probe se pot aduce la recurs?
se pot interoga iarasi martori?se pot face expertiza la teren ?
am castigat la judecatorie recuperarea sumei de 15000 eur data printr-un antecontract care nu s-a finalizat in contract de vanzare-cumparare datorita faptului ca terenul carte facea obiectul antecontractului este ocupat partial de constructia vecinului.Parata a facut recurs
intrebarea este :daca castig si la tribunal ce cale de atac mai are parata?
pentru rfecuperarea sumei se p;oate executa bunul imobiliar?
Paratul X are sa-mi innapoieze suma Y eur dati printr-un antecontract la care nu s-a finalizat contractul de vanzare-cumparare,avem hotarea judecatoreasca prin care avem castig de cauza insa X a facut recurs.Mentiuonez ca obiectul antecontractului este un teren cu o constructie
In cazul in care avem castig de cauza si la tribunal, care sunt pasii pentru executare silita?
Se executa silit imobilul ?(avand in vedere suma mare de banii)
Daca terenul respectiv nu mai este evaluat la 15000 eur cum imi voi recupera diferenta de banii?
Din ce cauza poate parata X sa faca contestatie la executare?
tin sa mai mentionez ca am incercat sa cumparam asa casa si terenl insa cu o diminuare de pret
nu a fost de acord(aceste aspecte s-au petrecut in fata notarului)
mai mult chiar ea a recunoscut ca nu ne-a mai raspuns la telefon in temenul ramas pana la perfectarea actelor de vanzare-cumparare dupa ce a aflat de problema terenului si a casei
am vazut pe portal ca s-a dat termen la recurs unul foarte mare septembrie 2012 asta inseamna ca parata a motivat recursul?
parata a recunoscut prin avocat la proces ca stiu situatia terenului ;ca asta este situatia tuturor terenurilor
ce motive de castig ar ave?
in 2009 am dat avans printr-un antecontract pentru cumpararea unei case nefinalizate
ulterior pana la finalizarea actului de v-c am constata ca ,casa se afla partial situata pe terenului vecinului iar terenul nostru se afla sub casa altui vecin
in instantya am castigat procesul prin care i-am cerut restituirea avansului.
mentioneza la proces s-a facut atat expertiza casei ,cat si a terenului care aratau exact motivele imputate de noi vanzatoarei.
vanzatoarea(parata)a facut recurs
ce sanse are recursul daca nu e motivat?
ce sanse are sa castige la recurs dn moment ce in incheirea de judecata arata ca moitivele sunt imputabiule 100% vanzatoarei deoarece incalca atat codul civil cat si cel penal?
ce urmeaza daca castigam si la tribunal acest proces?mai poate sa faca recurs undeva
este clar ca vanzatoarea doar trage de timp!!