avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita teren+constructie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita teren+constructie

Paratul X are sa-mi innapoieze suma Y eur dati printr-un antecontract la care nu s-a finalizat contractul de vanzare-cumparare,avem hotarea judecatoreasca prin care avem castig de cauza insa X a facut recurs.Mentiuonez ca obiectul antecontractului este un teren cu o constructie
In cazul in care avem castig de cauza si la tribunal, care sunt pasii pentru executare silita?
Se executa silit imobilul ?(avand in vedere suma mare de banii)
Daca terenul respectiv nu mai este evaluat la 15000 eur cum imi voi recupera diferenta de banii?
Din ce cauza poate parata X sa faca contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters234409 , utilizator 14:35, 17 Ianuarie 2012
Daca va fi mentinuta hotararea de la fond veti investi hotararea cu formula executorie, apoi va veti adesa unui Executor judecatoresc.
Se va executa hotararea in limitele dispozitivului, adica nu este relevanta valoarea actuala a terenului care a facut obiectul promisiunii, ci se vor urmari bunurile debitorului(mobile si imobile) pana la concurenta sumei datorate+cheltuieli de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie data si de tribunal arianaioana arianaioana am castigat la judecatorie recuperarea sumei de 15000 eur data printr-un antecontract care nu s-a finalizat in contract de vanzare-cumparare datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui imobil promis spre vanzare oanabeldie oanabeldie Buna ziua, Am urmatoarea speta careia sper sa ii gasesc o solutie de rezolvare cu ajutorul Dumneavoastra. In luna septembrie a anului 1996 X cumpara, in ... (vezi toată discuția)
Admite in parte actiunea-explicare hotarare maria0202 maria0202 in urma cu un an am incercat un schimb de imobile cu o persoana neserioasa care a luat diferenta(3500 euro) si apoi a intrat la puscarie din diverse motive. ... (vezi toată discuția)