in 2009 am dat avans printr-un antecontract pentru cumpararea unei case nefinalizate
ulterior pana la finalizarea actului de v-c am constata ca ,casa se afla partial situata pe terenului vecinului iar terenul nostru se afla sub casa altui vecin
in instantya am castigat procesul prin care i-am cerut restituirea avansului.
mentioneza la proces s-a facut atat expertiza casei ,cat si a terenului care aratau exact motivele imputate de noi vanzatoarei.
vanzatoarea(parata)a facut recurs
ce sanse are recursul daca nu e motivat?
ce sanse are sa castige la recurs dn moment ce in incheirea de judecata arata ca moitivele sunt imputabiule 100% vanzatoarei deoarece incalca atat codul civil cat si cel penal?
ce urmeaza daca castigam si la tribunal acest proces?mai poate sa faca recurs undeva
este clar ca vanzatoarea doar trage de timp!!
intr`adevar, vanzatoarea vrea doar sa traga de timp... daca recursul nu este motivat nu are ce sa mai faca dupa ce va fi respins ca neintemeiat.. cand va ramane hotararea irevocabila, o puneti in executare silita
Motivele de recurs trebuiesc includese chiar prin cererea de recurs sau să fie comunicate instantei în termenul de recurs. Orice depăşire a termenului de motivare a recursului atrage anularea acestuia ca nemotivat.
Temeinicia acestuia va fi studiata de instanta de recurs, si se va pronunta.
Daca va respinge recursul ca netemeinic, hotararea definitiva si irevocabila va fi investita si executata.
Daca sunteti in faza de recurs, solutia ce se va pronunta va fi definitiva si irevocabila. Nu se va mai putea ataca decat pentru motive de procedura si nu de fond printr-o cale extraordinara de atac.
Pana una alta, dupa cum ati relatat situatia, probabil ca veti avea castig de cauza si in recurs, insa acest lucru v-il poate spune mai precis avocatul care va reprezinta. Solutia intr-un dosar depinde de intreg materialul probator, insa din ce spuneti dvs..... cam aveti dreptate
am vazut pe portal ca s-a dat termen la recurs unul foarte mare septembrie 2012 asta inseamna ca parata a motivat recursul?
parata a recunoscut prin avocat la proces ca stiu situatia terenului ;ca asta este situatia tuturor terenurilor
ce motive de castig ar ave?
tin sa mai mentionez ca am incercat sa cumparam asa casa si terenl insa cu o diminuare de pret
nu a fost de acord(aceste aspecte s-au petrecut in fata notarului)
mai mult chiar ea a recunoscut ca nu ne-a mai raspuns la telefon in temenul ramas pana la perfectarea actelor de vanzare-cumparare dupa ce a aflat de problema terenului si a casei