Buna ziua,ma numesc Olteanu Lenuta ,sunt nascuta pe data de 27 oct 1958,am 32 de ani de munca cotizati din care 9 ani grupa 1 si 6 luni grupa 2.As dori sa stiu si eu cand am dreptul de a iesi la pensie anticipat sau de drept,privind noua lege care sa promulgat(adica sa dat grupa 1 inapoi)Va multumesc anticipat
Solutia pe scurt: Condamnă inculpatul x la o pedeapsă de 8 luni închisoare. În baza art.81 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului pe durata termenului de încercare prev. de art.82 C.p. .va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna
Buna ziua,incep a va spune ca am terminat cu procesul de divort si acum va rog sa imi spuneti si mie daca am vreo sansa daca intentez si eu un proces pt partaj.
In primul rand sa va zic veniturile mele si a fostei sotii in perioada 2008-2011.
Fosta sotie venit 400 RON.
venitul meu 1100 RON
Bunuri comune in valoare de 20000 RON consta in,centrala termica,termopan geamuri ionizate,frigider,faianta,gresie,izolatie exterior,aragaz,cuptor microunde,mobila, pat,lcd,aer conditionat,credit bancar facturi utilitati.
va mai spun ca garsoniera este pe numele sotiei si al tatalui ei.
la aceste bunuri nu am acte doveditoare pt ca soacra mea avea acces in locuinta noastra, si inainte de a ma goni a luat toate actele si mi le-a distrus.
Va rog sa imi spuneti si mie daca am vreo sansa la proces,imi voi angaja si un avocat.
tin sa va multumesc pt sfaturile pe care mi le-ati dat ca mau ajutat la procesul de divort.Va multumesc anticipat
Buna ziua,astazi am depus si eu cererea de salarizare la judecatoria braila fara sa mai fac cerere de intampinare si sa imi spuneti si mie va rog din suflet la ce sa ma astept la prima infatisare.Cererile sotiei mele sunt:
1.Desfacerea casatoriei
2.sa revina la numele anterior
3.sa stabileasca ca exercitarea autoritatii parintesti fata de minora sa fie exercitata de ambii parinti
4.sa ma oblige la plata unei pensii alimentare in functie de veniturile mele si de necesitatile minorei
5.sa stabileasca locuinta minorei la domiciliul ei
6.sa luati act ca nu solicitam cheltuiele de judecata
Acum va rog sa imi explicati si mie la ce se refera la punctul 3 si 6 .
Nu mi-am vazut fetita de 2 luni din cauza fricii ca sa nu imi insceneze ceva adica e vb de parintii sotiei.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns la intrebarile mele si ma ajutat foarte mult.Dumnezeu sa va de-a sanatate si putere de munca.Sunt pregatit sa merg la proces.Ce o fi o fi
Doamna va rog sa ma credeti,am incercat toate metodele dar sotia mea este subjugata de proprii ei parinti,ea avand doar 4 clase parintii ei au facut tot ce au vrut ei cu ea.O singura multumire am in aceasta relatie ca am reusit sa o aduc cu picioarele pe pamant,pt ca ea traia in lumea ei si inca un lucru ca am facut fetita care este foarte frumoasa si imi seamana in orice privinta si ca este foarte desteapta ,pt ca la varsta ei de 6 ani citeste din carti etc