avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate val74

Activitate val74

Buna ziua.
Am luat concursul la o institutie de stat si ma intereseaza daca pot sa imi iau concediu de la vechiul loc de munca, sa vad cum ma acomodez la noul job. Nu as vrea sa pierd vechiul loc de munca daca angajatorul noului job nu acorda ce este prevazut in precontract. Multumesc frumos~
parintii sunt decedati. Suntem 5 frati din care 3 sunt in Italia. Sora din Romania vrea sa faca succesiunea,doar pentru ea fara sa ne anunte; este legal?
Daca se prezinta doar ea pentru dezbaterea succesiunii poate intra uin posesiua tuturor bunurilor daca fratii nu au fost anuntati( chemati)?
asa este, dar daca doresc sa lucrez ca independent nu se poate deoarece activitatea independenta este blocata la finante. la registrul comertului nu mi se elibereaza pe asistenta spital;iceasca sau de farmacie deoarece spun ei ca este in nomenclator ca meserie liberala:)
Asa ca...nu pot sa imi desfasor activitatea ca asistent de farmacie - activitate independenta ...
Am mers la Finantele publice sa imi elibereze un document pt exercitarea meseriei de asistent de farmacie.
am prezentat copia dupa buletin si avizul de libera practica deoarece fiind meserie liberala de la R=D>egistrul Comertului mi s-a spus ca nu am cum sa fac PFA in domeniul sanitar doar activitate independenta. Cand am mers sa mi se elibereze adeverinta mi s-a spus ca toate documentele sunt blocate deoarece nu exista lege in acest sens ...si odata ce nu au o baza legala nu pot elibera documentele.( cu o zi inainte au fost eliberate colegilor mei cateva adeverinte apoi au citit legea...nu?)=D>