avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune

parintii sunt decedati. Suntem 5 frati din care 3 sunt in Italia. Sora din Romania vrea sa faca succesiunea,doar pentru ea fara sa ne anunte; este legal?
Daca se prezinta doar ea pentru dezbaterea succesiunii poate intra uin posesiua tuturor bunurilor daca fratii nu au fost anuntati( chemati)?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:58, 10 August 2012
La dezbaterea succesiunii trebuie sa participe toti mostenitorii. Pe sora dvs o va intreba notarul care sunt toti mostenitorii, plus ca va tb sa aduca si 2 martori care sa confirme cele afirmate.

In mod normal si legal , notarul tb sa citeze toti mostenitorii la dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea moștenirii. DorinaCet DorinaCet Pentru deschiderea succesiunii trebuie să se prezinte toți moștenitorii sau se poate duce doar unul din ei la notariat, urmând ca ceilalți să fie ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:in urma decesului parintilor au ramas mostenitori 7 copii dintre care 2 au decedat ramand la mostenire copiii si sotiile ... (vezi toată discuția)