Divortul s-a pronuntat pe 15.03.2012,minorul din casnicie in varsta acum de 2 ani a ramas la domiciliul mamei custodia fiind comuna.
Tatal a facut apel spunand ca nu mai este de acord cu domiciliul copilului dorind ca acesta sa se schimbe la el,deoarece nu-l las sa-si viziteze copilul atunci cand vrea el si nu ii dau voie sa-l ia la domiciliul lui. Adaug ca judecatoarea a respins programul de vizita convenit de noi deoarece a considerat ca nu este in interesul minorului sa aibe un program si este de datoria noastra sa ne intelegem. Intre timp m-am mutat din bucuresti cu minorul la parintii mei langa Bucuresti deoarece am inceput si serviciul si nu-mi permiteam angajarea unei bone si am considerat ca este mai bine pentru minor sa stea cu bunicii. In tot acest timp tatal si-a vizitat copilul si la domiciliul meu dar si la fastii socrii. De o luna ma suna aproape in fiecare zi si imi aduce jigniri,ma injura si ma ameninta. As dori sa fac plangere la politie dar nu stiu cum sa procedez deoarece amenintarile sunt numai telefonice, iar sms. am numai cu jigniri si injuraturi. S-a intamplat de cateva ori si de fata cu minorul . As dori sa va intreb cum trebuie sa procedez mai bine tinand cont ca avem si infatisarea la tribunal. VA multumesc
Aceasta este si problema mea. Daca sotul meu nu se potoleste si sunt sigura ca nu deoarece a facut gresala de 3 ori copilului o sa i se para normal acest comportament. Sunt de acord ca trebuie sa aibe o relatie cu tatal dar nu vreau sa fie singur cu el deoarece nu stiu daca il poate ajuta sa creasca aasa cum trebuie.
Lucrurile pe care le-a luat erau strict ale mele si i-au folosit in interes personal nu in interesul familie. Vreau sa aibe o relatie cu tatal sau si sunt dispusa ca in momentul in care va vrea sa-l ia si sa se duca undeva cu el eu sa-mi iau concediu si sa ma duc si eu cu copilul. Daca as face plangere la politie pentru ceea ce a disparut as avea mai multe sanse?
Incep prin a spune ca locuim in apartamentul parintilor mei(ei stau in alta parte) si avem un copil de 1 an jumate. Momentan sunt in crestere copil si castig mai bine decat sotul meu dar din momentul in care incep serviciul voi castiga mai putin decat el. In cazul unui divort as putea primi custodia copilului iar vizitele sa se faca numai in prezenta mea (cat de dese). Ceea ce nu vreau este ca sotul meu sa nu ia copilul nici macar o zi fara ca eu sa nu fiu prezenta. Motivul este ca el a luat anumite lucruri din casa fara ca eu sa stiu(furt) lucru inacceptabil din punctul meu de vedere iar parintilor lui si lui nu li s-a parut a fi un lucru foarte grav. Pentru a ma asigura de buna crestere a copilului este cazul sa depun plangere? Nu as vrea pentru ca stiu ca exista furt intre soti si nu as vrea sa-i periclitez viitorul mai mult decat este. Adaug ca in momentul in care eu voi incepe serviciul copilul va sta cu tatal meu.Va multumesc