Buna ziua,
Acum 20 ani, am avut nevoie de o suma de bani ,pe care am imprumutat-o de la o persoana care m-a conditionat sa-i fac un act de donatie pe apartament.
Acest act de donatie a fost facut garantand impotriva oricarei evictiuni totale sau partiale.La scurt timp am restituit suma imprumutata si am plecat din tara uitand de acest act.
Acum sunt pus in situatia de a-mi pierde apartamentul ,acea persoana folosindu-se de actul de donatie.
Mentionez ca nu mai am nici o dovada asupra imprumutului si nici a restituirii banilor .
Intre timp a aparut si un mostenitor legal.
Cum as putea anula sau ataca acest act?
Am vandut un mijloc fix sub pretul de achizitie.Valoarea ramasa neamortizata, minus pretul de vanzare reprezinta pierdere.Ce inregistrari contabile pot face pentru a putea sa recuperez pierderea astfel incat sa nu incalc legea?
Nu vreau sa diminuez contul 455.
In 2012 nu se mai aplica coeficientul de ierarhizare. Salariul minim garantat este de 700 lei,deci salariul pentru cei cu studii superioare va ramane conform CIM.
OP-ul a fost facut din BCR catre societatea careia ar fi trebuit sa-i virez banii.Nu a trebuit sa-i scriu CUI-ul.Contul bancar l-am scris de la o alta societate.
Am facut un OP intr-un cont eronat.Contul apartine unei societati in lichidare,aceasta avand si poprire pe cont.Din suma virata mi-am recuperat doar o parte ,restul sumei fiind blocata de banca in contul societatii respective.cum as pute sa recuperez diferenta?