avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale TRANSFER DE BANI IN CONT GRESIT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

TRANSFER DE BANI IN CONT GRESIT

Am facut un OP intr-un cont eronat.Contul apartine unei societati in lichidare,aceasta avand si poprire pe cont.Din suma virata mi-am recuperat doar o parte ,restul sumei fiind blocata de banca in contul societatii respective.cum as pute sa recuperez diferenta?
Cel mai recent răspuns: CLARAMARIAGHITA , utilizator 15:16, 4 Ianuarie 2012
OP-ul contine nume societate, CUI, etc. Toate acestea au fost gresite ?
OP-ul a fost facut din BCR catre societatea careia ar fi trebuit sa-i virez banii.Nu a trebuit sa-i scriu CUI-ul.Contul bancar l-am scris de la o alta societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gresita cu op sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat. O societate a platit printr-o banca x o plata catre un furnizor. In OP a trecut ... (vezi toată discuția)
Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana ... relusideri relusideri Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana fizica inregistrata fiscal. ANAF mi-a trimis poprire la angajator si la banca pe cont. ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata catre persoana care are poprire pe cont costin_cirstea costin_cirstea Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema cu care ma confrunt acum si careia nu i-am gasit o solutie. Am cautat pe forum dar nu am gasit (daca acest ... (vezi toată discuția)