avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata gresita cu OP
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata gresita cu OP

Buna ziua!
Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat.
O societate a platit printr-o banca x o plata catre un furnizor. In OP a trecut furnizorul, CUI, ...toate cele necesare, dar s-a gresit contul bancar. Banca y care a primit banii in cont nu a mai verificat datele si a virat banii in contul gresit trecut, fara sa verifice ca datele ( numele, CUI-ul...) erau ale altei societati. Ce putem face in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 17:29, 21 Februarie 2011
Sa va indice banca carei firme ii apartin banii virati eronat,luati legatura cu ei sa va returneze,daca nu au fact-o deja.
Banii au plecat din Credit Europe Bank si au ajuns la BRD, banca titularului contului gresit. Deci BRD i-a virat deja banii celui neindreptatit sa-i primeasca, iar respectivul nu vrea sa-i returneze.
Inteleg ca ati identificat cine a incasat banii.Trimiteti o adresa prin care ii solicitati returnarea banilor.
Adresa ar trebui sa se adreseze bancii care a virat primit banii si i-a virat mai departe, desi nu a constatat ca nu exista identitate intre CUI si cont, sau celui care a incasat banii necuveniti?
Va multumesc.
La ambii ar fi bine sa va adresati.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin tras dupa perioada de valabilitate syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am lasat garantie unui furnizor un BO scadent la data de 1.01.2012.Prima zi bancara a fost 4.01.2012.In aceasta ... (vezi toată discuția)
Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)