avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act de donatie

Buna ziua,
Acum 20 ani, am avut nevoie de o suma de bani ,pe care am imprumutat-o de la o persoana care m-a conditionat sa-i fac un act de donatie pe apartament.
Acest act de donatie a fost facut garantand impotriva oricarei evictiuni totale sau partiale.La scurt timp am restituit suma imprumutata si am plecat din tara uitand de acest act.
Acum sunt pus in situatia de a-mi pierde apartamentul ,acea persoana folosindu-se de actul de donatie.
Mentionez ca nu mai am nici o dovada asupra imprumutului si nici a restituirii banilor .
Intre timp a aparut si un mostenitor legal.
Cum as putea anula sau ataca acest act?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:07, 27 Septembrie 2014
Buna seara,

solutia ar putea fi un proces, insa fara acte si cu povestea ... asa cum este povestita in mesajul dvs. sansele sunt destul de reduse!
Apartamentul l-ati pierdut de cand l-ati donat, e al persoanei respective de 20 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament inchiriat adjudecat la licitatie publica- cum intru in posesie ? Marius_2000 Marius_2000 [b]Buna ziua,[/b] In calitate de creditor am adjudecat prin licitatie publica un apartament. Pe scurt, am imprumutat o suma de bani unui ... (vezi toată discuția)
Creditare societate expro expro este adevarat ca nu mi se mai poate restitui creditarea facuta la societate daca au trecut 3 ani? (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati!!! petronelasavva petronelasavva Buna seara! O sa scriu din nou toata povestea cu ideea ca sunt persoane noi pe acest site. In mai 2009 am imprumutat suma de 5500 de euro la o cunostinta, am ... (vezi toată discuția)