avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate vodka

Activitate vodka

Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
X-(
Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
stie cineva daca mai este valabila hotararea, deoarece politia spune ca nu iar avocatul ca da, motivand ca in civil nu se poate aplica retroactiv legea.
pana la urma cum este?
Răspuns la discuția hotarare judecatoreasca
s-a judecat la tribunal si apoi s-a facut recurs si s-a judecat la curtea de apel.dupa indreptarea erorii materiale o sa merg din nou la politie. deci sa inteleg ca aceasta hotarare este valabila si dupa intrarea in vigoare a noii taxe 2012?
buna ziua.
avem o sentiinta judecatoreasca in legatura cu taxa auto, precum ca putem inmatricula masina cu taxa zero. Am mers la politie si de acolo am aflat ca in sentiinta este trecuta eronat seria de sasiu, o singura litera nu corespunde cu documentele masinii. Am mers la tribunal si urmeaza sa indrepte greseala dar dureaza. De la politie am aflat ca odata cu introducerea noii taxe ( cum ca masinile care nu au platit taxa de prima inmatriculare, in speta si cea cu sentiinta judecatoreasca) vor plati taxa, si sentiinta nu va mai fi valabila, Este posibil asa ceva?
ok, dar mai este necesara conditia, (cu vechimea) deoarece am inteles ca de anul acesta nu mai este obligatoriu aceasta conditie.
buna ziua. as dori daca se poate sa ma informati in legatura cu sustinerea examenului la magistratura.
pana de curand ca sa sustii un examen la magistratura, prin INM, trebuia sa ai ca vechime minim 5 ani, ca consilier juridic, etc. de anul asta am inteles ca nu se mai cere asa ceva. stie cineva cu certitudine.