avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Mai exista conditie de vechime pentru concursul in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Mai exista conditie de vechime pentru concursul in magistratura?

buna ziua. as dori daca se poate sa ma informati in legatura cu sustinerea examenului la magistratura.
pana de curand ca sa sustii un examen la magistratura, prin INM, trebuia sa ai ca vechime minim 5 ani, ca consilier juridic, etc. de anul asta am inteles ca nu se mai cere asa ceva. stie cineva cu certitudine.
Admiterea la INM nu era conditionata de vechimea de 5 ani, ci doar admiterea in magistratura.
ok, dar mai este necesara conditia, (cu vechimea) deoarece am inteles ca de anul acesta nu mai este obligatoriu aceasta conditie.
art 14 si art 33 din legea 303/2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)
Concurs admitere magistratura dariarada dariarada Ce parerea veti despre examenul de admitere in magistratura(cel cu vechimea de 5 ani)? Credeti ca se va mai da anul acesta vreun astfel de examen ? Apropo ... (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)