avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate ciprianSTOICA

Activitate ciprianSTOICA

Răspuns la discuția cartea de munca
in kazul in kare firma mama este in insolventa,am inteles ka un likidator gestioneaza bunurile se mai aplika
Art. 5. - (1) Drepturile si obligatiile cedentului, care decurg din contractele individuale de munca si din contractul colectiv de munca aplicabil, existente la data transferului, vor fi transferate integral cesionarului.
tin sa mentionez ca cele 2 firme apartin aceluias patron
Răspuns la discuția cartea de munca
da
Răspuns la discuția cartea de munca
avand in vedere ka cele 2 firme,cea noua si cea veche sunt in judete diferite fata de punctul de lucru ,nu ar fii mai bine sa cer transfer?
Discuție cartea de munca
lucrez la o firma de mai bine de 13 ani. aceasta a intrat in insolventa iar punctul de lucru de care apartin va fii preluat de o alta firma cu acelasi domeniu de activitate.cum trebuie sa procedez pt a nu avea intrerupere pe cartea de munca,noua firma cerandu-ne actele de angajare pana la 20 martie? Va multumesc
Discuție anaf
am primit de la anaf un extras de cont in care sunt instintat sa am un sold de -475.Ce reprezinta acceasta?va multumesc
Discuție salariu net
ce salariu net primeste un angajat care are salariul brut 670ron si cum se calculeaza cota pt fiecare contributie in parte?
CE ACTE SUNT NECESARE PT A BENEFICIA DE SOMAJ DIN KAMPUL MUNCII?
Discuție CONCEDIU
SUNT ANGAJAT DE 2 ANI SI PANA AKUM NAM BENEFICIAT DE CONCEDIU,CERERILE MIAU FOST RESPINSE PE MOTIVUL LIPSEI DE PERSONAL.CE POT SA FAC?
exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC