avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU

SUNT ANGAJAT DE 2 ANI SI PANA AKUM NAM BENEFICIAT DE CONCEDIU,CERERILE MIAU FOST RESPINSE PE MOTIVUL LIPSEI DE PERSONAL.CE POT SA FAC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 6 Ianuarie 2012
Art.146 (3) C.mun. : Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.

In speta , nu puteti face mare lucru decat o actiune in instanta ....neacordarea concediului de odihna nu poate duce decat la declansarea unui conflict de drepturi privind contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat in 2012 si 2013 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca societatea la care lucrez a fost in insolventa si incepand cu 15.01.2014 am primit preaviz de 20 de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa ccc? laviniagheorghe laviniagheorghe Buna ziua, In luna sepembrie mi se incheie concediul de cresterea copilului (2 ani). Ma intereseaza daca pentru anul 2014 voi putea beneficia si de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat laura63 laura63 Buna ziua, Poate beneficia de plata pentru concediu neefectuat o persoana care lucreaza in invatamant, a nascut in luna mai si nu a avut pana atunci de ... (vezi toată discuția)