avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate nmarialidia

Activitate nmarialidia

Discuție Contract UPC
Am dorit sa preiau un abonament UPC de la un unchi de-al meu, cuprinzând cabu, internet, telefon. Firma a refuzat sa-mi dea un contract pe care sa-l semnez la preluarea abonamentului. M-au sunat in schimb, iar eu am fost de acord sa preiau abonamentul începând cu 1 iunie 2017. Pe parcurs, au inceput sa nu-mi mai trimită facturile la timp, după care îmi trimiteau penalizări pentru întârziere. Le-am platit, dar i-am avertizat să-mi trimită facturile la timp. In iunie, cand s-a încheiat contractul meu cu ei, nu au mai zis nimic. Consider că era necesar să mă întrebe dacă vreau să continuăm colaborarea. Am plătit și in iunie, și in iulie, și în august. In luna august am facut cerere de încetare a contractului. Nu mi-au mai trimis facturi, in schim au pus o firma re recuperări să mă amenințe că mă vor da in judecată pentru neplata abonamentului pe septembrie 2018, abonament expirat, după cum am mai arătat. Mie nu mi se pare normal sa le mai plătesc. Cât au ei voie să-mi prelungească abonamentul fără acordul meu și ce trebuie să fac in această situație?
Discuție Taxa auto
Daca vreau sa cumpar o Dacie din anul de fabricatie 2011 inmatriculata in Spania, ce taxe trebuie sa platesc?