avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Daca vreau sa cumpar o Dacie din anul de fabricatie 2011 inmatriculata in Spania, ce taxe trebuie sa platesc?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:38, 9 Ianuarie 2012
Asteptati sa intre in vigoare Legea care stabileste noua taxa auto. Valoarea de plata a taxei auto se calculeaza in functie de mai multi factori.
Modalitatea de calcul a taxei este unitară pentru toate situaţiile în care aceasta se achită. Aceasta se calculează pe baza unor criterii obiective (tipul motorizării, capacitatea cilindrică, emisia de CO2 şi norma de poluare), luând în considerare şi deprecierea autoturismului.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism de pe firma DENU DENU Buna seara ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceasta taxa .Din articolul postat pe situl dvs , reiese faptul ca taxa se va aplica dupa 3 zile ... (vezi toată discuția)
Taxa auto iulian.ciucar iulian.ciucar caut un avocat sa imi sustina cauza in fata unei instanta din orasul Curtea de Arges unde imi am domicilui. Speta este urmatoarea: Detin o masina ... (vezi toată discuția)