Buna seara,d-le Adrantot! Stiu de existenta acestor bani de la administrator .L-am intrebat. In orice caz, o sa-i cer in scris sa mi se comunice situatia apartamentului si ce cheltuieli s-au facut din acel fond!
Imi cer scuze, nu am stiut ca nu e ok sa scriu asa! Cu alte cuvinte, atata timp cat in fondul meu de reparatii exista aceasta suma (iar domnul adm nu-mi aduce dovezi ca ar fi folosit fondurile pt vreo reparatie majora), legal, nu ma pot obliga sa platesc separat aceasta lucrare?! De fiecare data cand s-a facut o lucrare mai costisitoare ni s-au cerut banii separat....iar din cate stiu eu, ar face o ilegalitate domnul administrator daca ar folosi banii altfel decat pentru reparatii...
Mentionez si faptul ca nu ni s-a cerut nici un acord si nici nu ni s-a facut vreo oferta de pret cu privire la aceasta lucrare...pur si simplu a demarat actiunea si apoi ne-a cerut banii! multumesc
BUNA ZIUA! LOCUIESC INTR-UN BLOC DIN BUCURESTI UNDE PLATESC DE CAND M-AM MUTAT SI FOND DE REPARATII SI DE RULMENT. CU TOATE ACESTEA, CAND S-A FACUT CATE O LUCRARE MAJORA, S-AU CERUT BANI SEPARAT, IN PLUS DECAT CEEA CE DEJA COTIZASEM. PROBLEMA MEA ESTE CA, DESI LA FONDUL DE REPARATII APARTAMENTUL MEU ARE CUMULATA SUMA DE PESTE 1000 RON MI SE CERE SA ACHIT DIN BUZUNAR, SEPARAT, ZUGRAVITUL SCARII BLOCULUI IN VALOARE DE 700 RON/ APARTAMENT. PRECIZEZ CA NU MI S-A CERUT ACORDUL LEGAT DE ACEST LUCRU. INTREBAREA MEA ESTE: PENTRU CE SE STRANGE FONDUL DE REPARATII DACA ACESTA NU ESTE FOLOSIT PENTRU LUCRARILE COSTISITOARE? #-o CE DREPT LEGAL AM IN ACEST SENS? PANA LA URMA ESTE VORBA DE BANII MEI PERSONALI CE NU SUNT FOLOSITI CORESPUNZATOR, IN BENEFICIUL MEU?! MULTUMESC, ASTEPT UN RASPUNS AVIZAT
N-am spus niciodata k toti tatii sa fie decazuti din drepturi,ci cei care o cer!Cum a fost si cazul meu!...am cerut amandoi custodia sa fie la mine si nu s-a acordat; de aceea sunt eu revoltata!Nu toata lumea a facut facultatea de drept k sa cunoasca toate legile si nu toata lumea isi permite sa plateasca un avocat (daca exista un acord comun intre parti,ar fi o cheltuiala inutila) pt a afla toate procedurile. Acum k am aflat cum trebuie sa procedez,am luat masuri....adica apel la sentinta....dar pt ce alt timp pierdut cand era f simplu sa se acorde ceea ce am cerut noi din start?!?!?va multumesc.
Este cea mai mare tampenie sa ingreunezi viata mamei si a copiilor ce trebuie sa debinda la orice pas de semnatura unui personaj ce se distreaza prin alte tari si pe care nu stii de unde sa-l iei niciodata cand ai nevoie! E aberant!Tot ceea ce am cerut( si eu si fostul) a fost k el sa fie exclus din procesul de crestere al minorilor(doar financiar sa ramana) k fiecare sa ne vdm mai departe de viata linistiti.Acum,alta alergatura ,alti bani irositisi si alt tp pierdut cu niste proceduri inutile.Nu ma intereseaza sa-l execut pt bani,ci sa am libertatea sa ma pot muta si angaja unde vreau k sa-mi continui viata linistita cu copiii...stim cu totii cat dureaza la noi procesele!!!!si pana atunci ,ce facem?foamea si multe datorii!!!! LEGILE NOASTRE =NUMAI IDIOTENII.
va multumesc frumos pt raspuns,d-na avocata!Am facut apel la sentinta si am pe 23 ian infatisare la tribunal.Problema ar fi k fostul e prin Germania(nu stiu unde!) si atunci sper sa nu-l solicite ink o data pt audiere k n-am de unde sa-l aduc!Sper sa se termine de data aceasta cu bine!
si mi se pare de-a dreptul aberant sa nu acorzi custodia uniparentala cand este ceruta de ambii soti! pt ce sa se complice cu alte proceduri???e aberant,de-a dreptul!
In aceeas sapt cand am div si eu,o prietena a cerut k si mine custodia copilului,cu acordul sotului(exact k si la mine) si i s-a acordat! Dar in sentinta scrie k doar divortul este definitiv.....pt restul se poate face apel...
buna ziua! am divortat in data de 26 oct 2011 si se pare k am o problema in privinta custodiei celor 2 minori ce-i am .Desi, atat eu cat si fostul sot ,am cerut sa-mi fie incredintati pt crestere si educatie (asa am gasit pe net k inseamana "custodie"),mi s-a acordat doar domiciliul pt ei.Mentionez k fostul ,desi a propus o suma pt ingrijirea copiilor,nu a respectat-o deloc si nici in viata copiilor nu s-a implicat,el mutandu-se in Germania cu concubina.Ce e de facut?multumesc