avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate AdiArdelean

Activitate AdiArdelean

Doresc sa stiu daca mama poate sa-si schimbe localitatea de domiciliu (de exemplu, la distanta de 200 sau 600 km, in cazul meu are ambele variante) daca se pronunta custodia comuna asupra unui copil minor. Cum pot sa-mi mai exercit custodia comuna daca fosta sotie se muta cu copilul meu in alta localitate?
Buna ziua!
Sotia mea doreste sa divorteze (avem 5 ani de casnicie si un copil minor). Mentionez ca eu nu doresc divortul, ci ea. Tot ea doreste sa ramana cu apartamentul si copilul.
Am avut unele banuieli ca ma inseala si, pentru a mi le confirma, am instalat pe PC-ul din apartament un software gratuit 15 zile care mi-a permis sa aflu parola ei de la contul de e-mail si sa ii accesez discutiile din messenger. Astfel am obtinut probe ca exista o relatie intre ea si un alt barbat, iar acum si-a sters discutiile din arhiva si nu se mai patreaza nimic (desi conversatiile continua). Inca nu cred ca a avut loc intalnirea fizica a lor (datorita faptului ca tipul e in alta tara momentan), dar nu stiu tot ce au vorbit/ facut, ca n-am reusit sa copiez toate discutiile dintre ei. Am avut inspiratia totusi sa copiez si chiar filmez cateva cadre de pe mail-ul ei. Le pot folosi intr-un proces aceste probe pe care le-am obtinand accesandu-i ilegal contul de e-mail si messeneger?