m-am judecat cu casa de pensii pt.ca nu mi s-a acordat grupa II pt.activitatea depusa doar in procent de 70% corect 90%conform actelor de la dosar,am castigat la Curtea de apel,si ce sa inteleg ca diferenta ce mi secuvine( revine) la pensie pt.ca in acest caz punctul de pensie se mareste sa nu o pot primi decat de la 1.ian.2013?
daca evidenta contabila este tinuta conform sistemului simplificat ,situatiile financiare pot fi semnate de administratorul societatii intrucat cifra de afaceri este sub 35000 eur
au aceeasi pensie 836 lei,vechime mai corect stagiu de cotizare 37 ani difera doar punctajul mediu 1,33138 si 1,20734, sex m data nasteri 1/1949 si 1/1950
sant pensionar si as dori sa-mi infiintez un srl activitate sh ,benefiiciez de ceva reducere la infiintare si ce acte ar trebui sa am ca sa nu fiu plimbat de acasa (LOCUIESC LA TARA)sila oras si uite asa un dute vino?
am un SRL cu activitate de 4 luni in 2011 comert cu amanuntul u mic magazin la tara cu pierdere la 31.12.2011 ,eu trebuie sa depun acea declaratie 392 b si la ce se refera?
am incheiat un contract cu un program de lucru de 2 ore zilnic incepand cu data de 16 ian.2012 cum procedez cu REVISAL cand raporterz la ITM,DIR.MUNCII?Termenul parca este 15ale lunii acum cand raportez sau cum procedez mai nou ca nu mai am nici un fel de salariat,si ce contributii virez la stat?