avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

am un pfa (MEDITATII)trebuie sa depun si eu d.392?este de un an ,acum ce declaratie trebuie sa mai depun pt.anul 2011 sau pt.2012?
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 20:22, 21 Februarie 2012
Presupun ca nu aveti treaba cu tva-ul, asa ca depuneti 392 b cu date din registrul de incasari si plati din anul 2011.
salut. acum trebuie sa depui declaratia 200 pentru anul 2011 (adica ce bani ai castigat in 2011) si declaratia 220 pentru anul 2012 ( adica ce bani crezi tu ca vei castiga in 2012)
Asta in cazul in care esti inregistrat la impozit in sistem real.Daca esti la norma de venit,nu faci nimic, astepti acasa decizia de impunere de la finante.si da, ar fi trebuit sa depui 392, uite aici un link, dar trebuie sa te grabesti, mai ai 6 zile. Bafta.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
dorelushu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi genia genia am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa invatacel invatacel Buna ziua, dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)
Pfa si adeverinta de venit morella morella Buna ziua, Sunt PFA din 2009, cu venituri in sistem real. Din luna iulie 2011 nu am mai realizat venituri si estimez ca, in anul 2012, incasarile vor nu vor ... (vezi toată discuția)