avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare SC sau AF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare SC sau AF

sant pensionar si as dori sa-mi infiintez un srl sau o asociatie familiara,cat mar cost si care e mai avantajoasa pt.mine ca pensionar?
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 00:43, 25 Februarie 2012
Costul depinde de cine face actele. Intrebati la mai multe cabinete direct si veti afla.

El difera de la localitate la localitate,

El difera de la un cabinet la altul pentru acelasi solutie legala

El difera si de la o solutie legala la alta.

Daca aveti studii suficiente si sunteti priceput la informare corecta si la intocmit hartii, puteti demara procesul si singur cu informatii directe de la Oficiul Registrului Comertului din judetul in care locuiti.

De costurile de intocmire a documentelor puteti scapa dar de taxele de la Registrul Comertului nu.

cu toata stima si consideratia Nicolaie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen adina.s adina.s Buna ziua, Am o firma cu un singur domeniu de activitate si vreau sa adaug unul sau mai multe domenii (coduri CAEN). As dori sa stiu ce ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare criss2112 criss2112 Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma adresez pt a ma infiinta ca PFA in conditiile in care vreau sa-mi desfasor activitatea de crestere pasari si desfacere ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate fara a fi cetateni ai tarii respective Amedeea2008 Amedeea2008 2 cetateni romani se afla in Ungaria de aprox 1 an. Vor sa se casatoreasca dar nu au cetatenie maghiara. 1. Sunt obligati sa se casatoreasca la ... (vezi toată discuția)