Buna ziua,
Am o firma cu un singur domeniu de activitate si vreau sa adaug unul sau mai multe domenii (coduri CAEN). As dori sa stiu ce ar trebui sa fac pentru asta si cat ar dura realizarea actelor.
Ar mai fi o intrebare - pot sa ma duc cu actele direct la resedinta de judet de care apartine firma pentru a economisi timp?
Va multumesc!
Va puteti duce direct cu actele firmei la resedinta de judet (daca sunteti hotarata sa faceti singura modificarile) dar trebuie sa aveti pregatita pentru a adauga un nou cod caen (sau mai multe) o decizie a asociatului unic (sau hotararea A.G.A -daca aveti asociati pe firma). Trebuie sa aveti stampila, sa completati niste formulare la registru si cam atat...
Doamna Maria-Carmen, multumesc!
Puteti cumva sa imi spuneti daca se solutioneaza pe loc acest lucru sau dureaza ceva timp pana pot utiliza noul domeniul al firmei?
Nu se solutioneaza pe loc, reprezinta o mentiune si dureaza 5 zile la Registru. Daca totusi nu sunteti familiarizata cu formalitatile de la registru puteti apela la un avocat sa va rezolve problema. Sa nu ziceti ca v-am facut sa vedeti problema mai simpla decat este...Oricum si la registru este un serviciu de consiliere care va poate face contra-cost decizia de care v-am zis (si intreg dosarul de altfel), dar ar fi de preferat sa sunati inainte sa vedei cat va costa si daca merita.
Pentru a completa obiectul de activitate al societatii trebuie sa va duceti la Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul de care apartineti(resedinta de judeti).Trebuie sa aveti , ca acte: o decizie, sau hotararea asociatilor sau act aditional la actul constitutiv al societatii(dupa caz) in care precizati cu ce se completeaza obiectul de activitate al societatii, act constitutiv actualizat-unde veti trece pe langa activitatea principala si activitatile secundare noi, cerere de inregistrare a mentiunii in registrul comertului si 2 timbre judiciare de 0.15 lei. Dureaza 5 zile.
Puteti apela la compartimentul de asistenta din cadrul ORC sau la un avocat sau un alt intermediar.
Bafta!
Schimbare cod caen
manu1
Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde pot incadra in codul caen:servicii resurse umane si ce acte imi trebuiesc pentru schimbarea codului caen in activitatea ... (vezi toată discuția)