avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod CAEN

Buna ziua,
Am o firma cu un singur domeniu de activitate si vreau sa adaug unul sau mai multe domenii (coduri CAEN). As dori sa stiu ce ar trebui sa fac pentru asta si cat ar dura realizarea actelor.
Ar mai fi o intrebare - pot sa ma duc cu actele direct la resedinta de judet de care apartine firma pentru a economisi timp?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ISABELA SABIN , Consilier juridic 15:47, 25 Noiembrie 2008
Multumesc din nou Maria-Carmen, multumesc sabinisa, pentru toate informatiile! Si multumesc pentru intentiile bune, dar nu mai e nevoie de model de decizie pentru ca m-am decis sa apelez la cineva de specialitate, nu vreau sa ma complic in hartii si sa ma pierd pe parcurs :"> Credeam ca pot sa fac asta singura...
Va multumesc frumos pentru tot si va doresc toate cele bune!
Toata lumea se sperie cand are de facut vreo modificare la ORC. Tin sa va precizez ca nu e asa greu si oricine poate sa faca acest lucru. Dar daca nu doreste sunt, intr-adevar intermediari-persoane asa-zis specializate sau chiar pricepute-care, in schimbul unui onorariu va duc la indeplinire dorinta.Oricum, bine ca va rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt piscine crysenc21 crysenc21 Buna ziua, stie cineva care este codul CAEN pt piscine? - exista o piscina la un hotel care nu are autorizatie de functionare. Dupa ce se autorizeaza ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen manu1 manu1 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde pot incadra in codul caen:servicii resurse umane si ce acte imi trebuiesc pentru schimbarea codului caen in activitatea ... (vezi toată discuția)