Buna ziua,
as dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns in cadrul legii, vizavi de o problema acuta. Acum 3 luni am intrat in concediu fara plata, motiv personal. De fapt motivul real era ca eram hartuta la serviciu, de colegii de birou. Acestia au auzit prin barfe intretinute de seful de departament despre unele lucruri neadevarate si mi-au pus si un program de supraveghere pe calc. Toata atmosfera mi-a creeat o depresie avansata. A doua zi dupa ce mi-am luat concediu, una din colege care era folosita de sef ca spion, ea cu gura ei a spus ca este detectiv in birou. Aceasta m-a sunat de 13 ori. Printre altele l-a sunat si pe sotul meu, sa-l intrebe de mine, specific ca pana in momentul acela, sotul meu nu a fost sunat sau nu a sunat vreodata sa vorbeasca cu ea si i-a cerut sotului numarul de telefon fix de acasa.Asa a sunat toata saptamana pana cand a revenit cu telefon iarasi la sot, iar acesta ia spus sa ma lase in pace. Telefonul mi l-am pierdut saptamana asta intr-un taxi, avand abonament ,mi-am cumapart altul, as vrea sa stiu daca justitia poate cere orange-ului o listare a apelurilor si a sms-urior primite.
Specific ca ma suna si pe telefonul fix , facea totul pentru a ma tine sub control.
Dupa alte zile m-a sunat si i-am raspuns, mi-a spus la telefon ca seful era agitat, de ce mi-au facut si cum de am plecat.
Saptamana asta ma intorc la servici, specific ca mi-am mai revenit, dar cand ma gandesc prin ce am trecut ma i-au depresiile iarasi.
Va multumesc, o parere din partea dvs m-ar ajuta
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...