avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire la locul de munca

Buna ziua,
as dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns in cadrul legii, vizavi de o problema acuta. Acum 3 luni am intrat in concediu fara plata, motiv personal. De fapt motivul real era ca eram hartuta la serviciu, de colegii de birou. Acestia au auzit prin barfe intretinute de seful de departament despre unele lucruri neadevarate si mi-au pus si un program de supraveghere pe calc. Toata atmosfera mi-a creeat o depresie avansata. A doua zi dupa ce mi-am luat concediu, una din colege care era folosita de sef ca spion, ea cu gura ei a spus ca este detectiv in birou. Aceasta m-a sunat de 13 ori. Printre altele l-a sunat si pe sotul meu, sa-l intrebe de mine, specific ca pana in momentul acela, sotul meu nu a fost sunat sau nu a sunat vreodata sa vorbeasca cu ea si i-a cerut sotului numarul de telefon fix de acasa.Asa a sunat toata saptamana pana cand a revenit cu telefon iarasi la sot, iar acesta ia spus sa ma lase in pace. Telefonul mi l-am pierdut saptamana asta intr-un taxi, avand abonament ,mi-am cumapart altul, as vrea sa stiu daca justitia poate cere orange-ului o listare a apelurilor si a sms-urior primite.
Specific ca ma suna si pe telefonul fix , facea totul pentru a ma tine sub control.
Dupa alte zile m-a sunat si i-am raspuns, mi-a spus la telefon ca seful era agitat, de ce mi-au facut si cum de am plecat.
Saptamana asta ma intorc la servici, specific ca mi-am mai revenit, dar cand ma gandesc prin ce am trecut ma i-au depresiile iarasi.
Va multumesc, o parere din partea dvs m-ar ajuta

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
ContSters236160, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:26, 5 Februarie 2012
Aceste fapte nu constituie infractiune, prin urmare nu puteti formula plangere penala.
In situatia in care considerati ca vi s-a adus o atingere vietii private puteti actiona acea persoana in instanta civila, unde trebuie sa demonstrati prejudiciul suferit si sa platiti taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere fara sa se cunoasca motivul... salomeeaalexandra salomeeaalexandra Buna ziua, Saptamana trecuta am fost concediata. Motivul?!? Nu il cunosc, deoarece nu exista. Am fost invitata de catre seful meu la el in birou la o ... (vezi toată discuția)
Problema cu orange andreich andreich Buna ziua, Am nevoie cu un sfat legat de o problema pe care o au parintii mei cu Orange. Acum cateva saptamani au fost sunati de un reprezentant de vanzari ... (vezi toată discuția)
Salariat calomniat ContSters132886 ContSters132886 Buna ziua Am 20 ani de vechime in campul muncii, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Dar sa detaliez: in urma cu cateva zile, un coleg ma cheama in birou, ... (vezi toată discuția)