Buna ziua
Am 20 ani de vechime in campul muncii, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat.
Dar sa detaliez: in urma cu cateva zile, un coleg ma cheama in birou, si-mi spune ca a fost sunat cu cateva seri inainte, de catre sefa mea (eu lucrez in departamentul resurse umane) si a fost intrebat daca are cunostinta despre relatia pe care asi avea-o eu, cu subalternul acestiu coleg. Eu, am ramas perplexa! De unde si pana unde avea sa creada cineva, ca eu asi avea un alt tip de reletie, decat de cel tip profesional, cu un barbat din cadrul societatii, nu stiu!
Bine-nteles, in secunda 2, am sunat-o pe sefa mea si i-am spus ca sunt consternata la auzul acestei "barfe". Dansa m-a invitat la o discutie, propusa initial sa aibe loc in afara societatii, dupa care a revenit, si mi-a spus sa merg la dansa in birou, dupa orele de program, sa putem discuta linistite, nu inainte de a ma sigura ca-mi doresti binele si ca trebuie sa ma linistesc (eu incepusem sa plang). Astazi, urmeaza sa merg la intalnire, dar nici nu stiu in baza carui temei legal, are dansa acest drept de a ma "convoca".
Intrebarea mea este: o pot acuza in vreun fel??/ in conditiile in care am apucat sa inregistrez convorbirea telefonica si altele de natura "profesionala" in care ma acuza direct de neindeplinirea unor sarcini de serviciu (vorbindu-mi foarte urat), iar eu trebuia sa-i reamintesc de faptul ca am trimis situatiile cerute, pe mail, la anumite date, pe care le comunicam verbal.Sunt total derutata, am o familie, un copil...si constat cu stupoare ca unii isi permit sa denigreze reputatia unui om, fara a avea nici o mustrare de constiinta.
Va multumesc anticipat, pentru raspunsurile dvs!
Cel mai recent răspuns:
ContSters132886 , utilizator
13:23, 15 Noiembrie 2010