avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate andaprofeanu

Activitate andaprofeanu

Răspuns la discuția Infiintare Afterschool
After school-ul nu functioneaza ca o unitate de invatamant ci ca un SRL cu domeniu de activitate ingrijire copii.O sa ma uit totusi pe documentele enumerate mai sus pentru a-mi face o parere. Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Contract de colaborare
Multumesc pentru raspuns, dar totusi insisit. Fratele meu lucreaza full time la o firma renumita de brokeraj in acest fel. Dar nu cunosc detaliile din partea angajatorului. :)
Buna,
sotul meu s-a infiintat PFA acum multi ani cu obiect de activitate alte activitati de prestarii servicii pentru intreprinderi. Acum vrem sa infiintam un After school pe acest PFA.
Buna,
Vreau sa infiintez un SRL ce va avea ca obiect de activitate Afterschool si m-am gandit sa inchei contracte de colaborare cu cei care vor avea grija de copii si nu sa ii angajez la mine part time. As vrea sa stiu daca este in regula sa fac acest lucru si daca as avea ceva dezavantaje.
multumesc
Buna,
Ma intereseaza un cadru legislativ pentru infiintarea unui afterschool dincolo de legea societatilor comerciale. Am nevoie sa stiu ce conditii specifice trebuiesc indeplinite de genul: nr copii/mp sau nr copii/cadru didactic.
De asemenea ce autorizatii trebuiesc obtinute.
Multumesc