avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa obiect de activitate: \"after school\"
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa obiect de activitate: "after school"

Buna,
sotul meu s-a infiintat PFA acum multi ani cu obiect de activitate alte activitati de prestarii servicii pentru intreprinderi. Acum vrem sa infiintam un After school pe acest PFA.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:15, 9 Ianuarie 2012
Cel mai bine sa infiintati pe structura unui ong. O puteti considera ca activitate economica, dar in plus aveti facilitatea de a atrage sponsorizari, contributia 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)
Contract de gradinita bogdantanasescu bogdantanasescu Buna ziua, Detin o asociatie ce are ca scop educatia - gradinita particulara si din toamna \"after-school\". Ce ar fi indicat pentru realizarea ... (vezi toată discuția)