avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de gradinita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de gradinita

Buna ziua,

Detin o asociatie ce are ca scop educatia - gradinita particulara si din toamna "after-school".
Ce ar fi indicat pentru realizarea contractului "cadru" dintre mine - asociatie si clientii gradinitei : prestare de servicii, sponsorizare sau altceva?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bogdantanasescu , utilizator 17:41, 10 Mai 2011
Contract de scolarizare . Dati o cautare pe net si vedeti modele. E un gen de contract de prestari servicii. Apar acele taxe care sunt considerate pentru asociatie venituri din activitatea economica. Dar puteti atrage si venituri din sponsorizari sau 2% pe care sa le folositi tot pentru gradinita, pentru finantarea unor activitati concrete.
Multumesc de amabilitate si raspuns.
Problema este strict legata de fisc si micsorarea taxelor catre stat, eu activind pina de curind ca S.R.L si purtator de TVA.
Am inteles ca unele scoli private au la baza un contract de sponsorizare lunar si aici vroiam sa aflu cadrul legal privind sponsorizarea sau trebuie neaparat sa am si un contract de prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare din partea fundatiei Ramona24 Ramona24 Buna z iua. Fundatia poate oferi sponsorizare sub forma platii unor persoane fizice pentru a presta servicii in afara fundatiei pentru ... (vezi toată discuția)