Buna ziua,
Colaborand cu o firma serioasa de recrutare din strainatate, date fiind relatiile apropiate intre noi acestia si impreuna cu mine dorim sa deschidem si un mic office in Romania. Acesta sa se rezume la interviurile propriu-zise pentru cei interesati si asteptarea celor din strainatate atunci cand vor venii cu contractele sale pentru a fi incheiate.
Ma rog...Ce conditii ar trebuii sa indeplinesc pentru a putea deschide acest mic birou in oras unde pot face rost de niste C.V.-uri bune.
Tin sa mentionez ca publicitatea in tara este aproape inexistenta, stirile si informatiile venind doar prin anunturi online. Deci fara nicio publicitate externa in fata biroului, etc.
Multumesc anticipat!
M-as bucura sa ai dreptate...Am mai vorbit si cu alte persoane...a spus ca daca nu a venit niciun organ de politie sa constate evenimentul nu am de ce ma preocupa insa asa sunt eu...mai speriecios si individului i-a iesit.
Da...practic el nu a iesit afara...statea in casa si cred eu, inregistra...pe urma cand a iesit de a vorbit cu unul din ei (fara injurii sau nervi, amical) m-am uitat la el fara sa zic nimic...in fata nu i-am zis chiar nimic individului.
Am scris asa deoarece el pentru asta a promis ca ma va 'infunda' ultraj si nu mai stiu eu ce...dupa martori alearga (erau doar 2 prieteni de ai mei) si mama...ei mi-au promis ca nu v-or misca un pas pentru el si nici nu are ce...stiu ca am gresit, l-am injurat si sunt dispus sa platesc o amenda...politia nu a fost chemata (chiar tatal meu s-a dus dupa ea) si nu s-au prezentat...cica va face nu stiu ce plangere penala...sper sa mai ma linistesc.
Multumesc pt raspuns!
Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul garajului nostru. Eram cu niste prieteni si adevarul e ca eram sub influenta alcoolului. L-am injurat de vreo 2 ori si atat deoarece ma suparasem ca tata era bolnav. Acum problema este ca el este un avocat si a inceput ieri si astazi, prin vecini sa duca vorba mai ales si maica-mii ca ma va infunda. Ce pot risca? Nu a avut loc niciun contact fizic ci doar 2, 3 injuraturi. Chiar m-as bucura sa imi postati un raspuns deoarece sunt cam nelinistit.