avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare (ultraj)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare (ultraj)

Buna ziua,

Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul garajului nostru. Eram cu niste prieteni si adevarul e ca eram sub influenta alcoolului. L-am injurat de vreo 2 ori si atat deoarece ma suparasem ca tata era bolnav. Acum problema este ca el este un avocat si a inceput ieri si astazi, prin vecini sa duca vorba mai ales si maica-mii ca ma va infunda. Ce pot risca? Nu a avut loc niciun contact fizic ci doar 2, 3 injuraturi. Chiar m-as bucura sa imi postati un raspuns deoarece sunt cam nelinistit.

O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: Maryoto , utilizator 16:03, 9 Ianuarie 2012
pai si de ce ai scris ultraj la titlu? ca asta doar nu exercita nici o functie si avea numai calitatea de vecin cand i-ai zis de dulce. apropo martori avea? si i te-ai adresat direct? politie a chemat? te-a amendat cineva pt tulburarea linistii publice? mai mult de atat ... nu cred ca se poate intampla ...
Am scris asa deoarece el pentru asta a promis ca ma va 'infunda' ultraj si nu mai stiu eu ce...dupa martori alearga (erau doar 2 prieteni de ai mei) si mama...ei mi-au promis ca nu v-or misca un pas pentru el si nici nu are ce...stiu ca am gresit, l-am injurat si sunt dispus sa platesc o amenda...politia nu a fost chemata (chiar tatal meu s-a dus dupa ea) si nu s-au prezentat...cica va face nu stiu ce plangere penala...sper sa mai ma linistesc.
Multumesc pt raspuns!
pai eu zic ca se gandea sa te sperie. daca nu a venit politia atunci nici nu cred ca vor veni si ei erau singurii care puteau constata ...
plangere penala impotriva cui? poate a sectoristului care nu s-a deranjat sa vina!! pardon! politist de proximitate
Impotriva mea deoarece l-am injurat. Sper sa iasa totul bine pana la urma!
Multumesc fain!
Maryoto a scris:

Impotriva mea deoarece l-am injurat. Sper sa iasa totul bine pana la urma!
Multumesc fain!

este el sigur ca nu injurai pe altcineva? spre exemplu pe unul dintre prietenii tai ... sa zicem ...?

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii anamanolescu anamanolescu Buna ziua! Stiu ca poate problema mea nu e chiar ata de grava dar oricum... Am o vecina care locuieste sub mine si nu exista zi in care sa nu faca ea ... (vezi toată discuția)
Zgomot constant vecinii de deasupra Kalashnikov Kalashnikov Buna seara. As vrea sa stiu cui ma pot adresa daca vecinii de deasupra tropaie / trantesc/ alearga/ merg pe role ... nu inteleg ce fac, in fiecare zi si mai ... (vezi toată discuția)
Vecini violenti constantin29 constantin29 Buna seara,am o problema cu niste romi care s-au mutat in vecinatatea casei mele de cativa ani...Periodic se imbata fac scandal ,se injura intre ei,isi alunga ... (vezi toată discuția)