Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul garajului nostru. Eram cu niste prieteni si adevarul e ca eram sub influenta alcoolului. L-am injurat de vreo 2 ori si atat deoarece ma suparasem ca tata era bolnav. Acum problema este ca el este un avocat si a inceput ieri si astazi, prin vecini sa duca vorba mai ales si maica-mii ca ma va infunda. Ce pot risca? Nu a avut loc niciun contact fizic ci doar 2, 3 injuraturi. Chiar m-as bucura sa imi postati un raspuns deoarece sunt cam nelinistit.
pai si de ce ai scris ultraj la titlu? ca asta doar nu exercita nici o functie si avea numai calitatea de vecin cand i-ai zis de dulce. apropo martori avea? si i te-ai adresat direct? politie a chemat? te-a amendat cineva pt tulburarea linistii publice? mai mult de atat ... nu cred ca se poate intampla ...
Am scris asa deoarece el pentru asta a promis ca ma va 'infunda' ultraj si nu mai stiu eu ce...dupa martori alearga (erau doar 2 prieteni de ai mei) si mama...ei mi-au promis ca nu v-or misca un pas pentru el si nici nu are ce...stiu ca am gresit, l-am injurat si sunt dispus sa platesc o amenda...politia nu a fost chemata (chiar tatal meu s-a dus dupa ea) si nu s-au prezentat...cica va face nu stiu ce plangere penala...sper sa mai ma linistesc.
Multumesc pt raspuns!
pai eu zic ca se gandea sa te sperie. daca nu a venit politia atunci nici nu cred ca vor veni si ei erau singurii care puteau constata ...
plangere penala impotriva cui? poate a sectoristului care nu s-a deranjat sa vina!! pardon! politist de proximitate
Vecini violenti
constantin29
Buna seara,am o problema cu niste romi care s-au mutat in vecinatatea casei mele de cativa ani...Periodic se imbata fac scandal ,se injura intre ei,isi alunga ... (vezi toată discuția)