avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini violenti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini violenti

Buna seara,am o problema cu niste romi care s-au mutat in vecinatatea casei mele de cativa ani...Periodic se imbata fac scandal ,se injura intre ei,isi alunga cei 6 copii pe drum, si ne injura si pe noi pe vecinii care ii rugam sa nu mai vorbeasca atat de vulgar ,sa nu mai urle in asemenea hal..suntem 4 familii innebunite de acesti oameni,nu avem liniste nici nici ziua nici noaptea nici duminica ..nimic! Azi iar au facut scandal si injurau si urlau pe drum,le-am zis sa inceteze,m-a injurat de mama si a zis ca ne pune foc la toti vecinii...Am sunat la politie de nenumarate ori,dar zic ca nu pot sa ii potoleasca..Am sunat politia la ora 2 azi,ca individul statea la mine in poarta si ma injura ostentativ,zice ca el face legea aici..,dar politia nu a sosit nici acum..ce sa fac???sa ies si sa ii dau un par in cap??sa pot dormi si eu linistit??Unde ma pot adresa ,ce ma sfatuiti?romii nu au acte legale s-au mutat pe terenul unei batrane care i-a lasat sa locuiasca acolo,si-au ridicat casa fara autorizatie si si-au tras si curent,desi NU detin acte nici pe casa nici pe teren...
Cel mai recent răspuns: constantin29 , utilizator 20:59, 6 Februarie 2015
Bună seara .Organele de poliție ar fi trebuit să vină la fața locului , să constate cele întâmplate și le aplice o amendă contavențională pentru tulburarea liniștii publice.
Dacă refuză să vină, plângeți-vă superiorilor lor, pentru că nu pot dânșii să spună din start că nu au ce să facă.
Daca politia nu o sa ii intrebe nimic nici maine,o sa ma duc la superiorii lor..data trecuta cand a venit politia,scandalagiul vorbea mai tare ca politistul...Ma gandesc daca sa fac o plangere si in scris??semnata de toti vecinii?..Si data trecuta cand a sosit politia,erau toti vecinii in strada si si-au spus oful( adica nu au liniste si s-au saturat de urlete,scandaluri si vorbe care nu pot fi reproduse) dar am inteles ca i-a dat doar avertisment,drept pentru care de a doua zi scandalagiul ne injura iar,zicand ca lui nu are ce sa ii faca nimeni...
Da, faceți mai mulți vecini sesizarea. De această dată vor fi amendați, cel mai probabil vecinii dvs.
Daca isi alunga copiii afara filmati si apoi chemati protectia copiilor. Daca fac scandal filmati si chemati politia. Daca intra in curte ii puteti evacua cu forta folosind un pistol electric - e ieftin si pune la pamant pe oricine instantaneu.
Parul, singurul lucru recomandat și care funcționează în astfel de cazuri. Juridic o să ajungeți pe medicamente până rezolvați problema.

Alte discuții în legătură

Telefon la 112 si acuma ma suna politia adelina prada adelina prada in urma cu cateva luni, pe la 3 noaptea, s-au trezit doi, (unul si una), cred ca erau si sub infuienta alcolului, sa se puna la taclale exact pe banca din fata ... (vezi toată discuția)
Salutare. daca se poate sa-mi comunicati pasii care trebuie facuti pentru a da in judecata politia MarianSima MarianSima Aseara dupa ora 12 noaptea un grup de indivizi au oprit masina in apropierea locuintei mele au dat muzica la maxim si a inceput o galagie teribila tipand si ... (vezi toată discuția)
Cum pot actiona impotriva unor vecini scandalagii? cristinaadelina cristinaadelina Buna ziua problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate ... (vezi toată discuția)