problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate certurile lor , mentionand ca uneori ajung chiar sa si tranteasca lucruri . inteleg ca orice familie are probleme si se ajunge uneori la discutii dar totusi exista o limita . am apelat la biletele lasate in usa in care ii rugam frumos sa incerce sa isi modereze tonalitatea . degeaba . in mod normal am putea intelege aceste divergente intre ei dar se intampla zilnic, la ore care deranjeaza ,atat timp cat sotul(vecinul) este acasa si nu plecat in voiaj. se intampla sa se certe la ora 7 dim pana sa plece vecina la munca , in toiul zilei sau la 11-12 noaptea. daca mi'as bate capul as reusi sa transcriu cuvant cu cuvant injuriile adresate unu altuia. pe mine ca pe mine , ma deranjeaza ca imi strica somnul de dimineata , dar parintii mei lucreaza in ture si pentru ei este chiar groaznic sa vina de la munca obositi si sa nu se poata odihnii din cauza haosului. am vorbit si cu administratora , ea incercand la randul ei sa ii roage cu frumosul sa reduca zgomotele.nici un rezultat.
Cum putem actiona mai departe ? as vrea sa chem politia dar nu stiu in ce conditii ar fi valabila reclamatia , ca nu vreau sa sun si sa pun oamenii degeaba pe drum .
Puteti sa incercati urmatoarea varianta : in momentul cand incepe scandalul, noaptea tarziu, sunati la politie si le spuneti sa vina ca vecinii dumneavoastra se cearta ingrozitor si va e frica sa nu se omoare. Eventul ar fi bine daca ar mai fi si un alt vecin deranjat de cearta lor si v-ar putea sustine. Politia nu le poate intra in casa, dar pot sa le bata la usa sa-i sperie putin si pot chiar sa le dea o amenda pentru tulburarea linistii.