avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecini chiriasi galagiosi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecini chiriasi galagiosi

As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care fac o galagie de nedescris (muzica, tipete, urlete, trantesc, sparg, se cearta etc.) noaptea cateodata pana la ora 4 dim. Sunt 6-7 persoane, desi proprietarul stie de 2, atatia sunt trecuti si la intretinere, care se pare ca nu au servici (nu stiu cum isi castiga existenta) ziua dorm si noaptea petrec. Dupa fetele lor s-ar ocupa cu droguri sau prostitutie. Am chemat politia in mai multe nopti, dar situatia se tot repeta. Am fost si cu presedintele scarii la ei, degeaba. A fost informat si proprietarul dar se pare ca nu il intereseaza pt. ca el castiga niste bani. Nu are contract de inchiriere , am fost la administratia fin. sa le fac sesizare dar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa vina politia la ei nu eu. Binenteles ca politia mi-a spus ca nu e treaba lor sa se ocupe de contracte. Nu stiu ce sa mai fac pt. a ma odihni linistit la mine in casa !!!
Cel mai recent răspuns: ggabiy , utilizator 12:04, 24 Noiembrie 2010
Colaborati cu presedintele de asociatie care are autoritatea si limita de competenta sa reprezinte interesele generale ale proprietarilor si sa se implice in vederea restabilirii cadrului legal de convietuire
Am fost cu presedintele la ei la usa, au incetat 2-3 zile cu balamucul si apoi au inceput iar.
Cand fac vecinii galagie, in intervalul 22.00 - 08.00 sau intre 14.00 - 17.00 ( daca este prevazut in regulamentul intern al asociatiei de proprietari ), mergeti cu doi martori (presedite, administrator, vecini etc) si sunati de pe telefonul mobil din fata apartamentului chiriasilor la politia comunitara sau poltia de proximitate pentru ca sa se auda galagia facuta.
Politia ii va sanctiona contraventional cu amenta intre 200 si 1.000 lei pana se vor lecui.
Succes.=D>
La ora 1-2 noaptea e cam greu sa gasesc martori.Vecinii de langa ei sunt niste batrani fricosi care au spus ca ei sunt cam surzi si nu vor sa se certe cu bagabontii.
Politia a venit chiar cand erau scandaluri in toi, dar se pare ca le-a dat doar avertisment din moment ce ei tot continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi ds_s ds_s Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)