avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini galagiosi

Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit obiecte pe jos, tras scaunele, alergat, certuri,muzica s.a.m.d. Duminica nu am mai rezistat la ora 00;30 am fost la ei la usa sa ii rog sa nu mai faca galagie dar nu mi-au deschis si mi-au zis prin usa ca ei doar vorbesc si au ras. Am plecat, s-au potolit. Miercuri noapte la 2:30 tranteau si se certau de am crezut ca nu se mai opresc. Joi diminieata am fost la administratie si le-am spus problema au zis ca vor vorbi cu ei dar cel mai bine sa sun la politie data viitoare. In aceeasi zi am ajuns acasa la ora 22:00 canta manele la maxim. Am zis ca astept poate se potolesc dar nimic. La ora 23:30 am sunat la politie, au venit la mine au auzit galagia, si s-au dus la ei au batut la usa dar nu au deschis. Au oprit muzica bineinteles dar politistii au batut la usa 10 minute timp in care ei nu au vrut sa deschida. Au coborat din nou la mine si au spus ca ei nu au ce sa le faca pe ce nume sa dea amenda pentru ca nu stiu cine locuieste acolo. Am inteles ca sunt niste chiriasi. Va rog sa mi spuneti ce pot face mai departe pentru a inceta toata treaba asta ca nu mai pot trai asa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:37, 6 Octombrie 2017
Raspunsul politiei demonstreaza dezinteres pentru solutionare
Daca chiar aveau interes pentru solutionare,politistii puteau contacta reprezentantul legal al asociatiei de proprietari pentru a afla din cartea de imobil datele de identificare proprietar apartament
Notificati oficial proprietarul apartamentului sa atentioneze chiriasii sa respecte programul de liniste sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este considerată tulburare a liniștii publice Zuza13 Zuza13 Lovuiesc la bloc la etajul 10.Si sub bine locuieste 1 vecina bolnavă cu capul.Ma suna pe telefon la ora 23 noaptea sa imi zică sa nu mai trântesc ... (vezi toată discuția)
Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecini chiriasi galagiosi ggabiy ggabiy As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care ... (vezi toată discuția)