avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, As vrea sa vă relatez ce am pățit cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, As vrea sa vă relatez ce am pățit cu vecinul de ...

Buna ziua,
As vrea sa vă relatez ce am pățit cu vecinul de deasupra mea ,de când s-au mutat la noi pe scara n-am avut liniște ,ba m-a inundat ,ba nu am liniște în casă mea nici noaptea că fug copii prin casa la ore târzii din noapte ,n-am chemat poliția că am zis că suntem vecini și n-am vrut să-i fac rău doar i-am atras atenția dar se pare că l-am deranjat ,acuma recent exact între ora 13 și 14 când știu că este ora de liniște s-a apucat sa găurească de ziceai că se dărâmă blocul ,a ieșit soțu și la întrebat dacă el găurește și de ce nici macar nu ne-a anunțat că ne-a făcut o mizerie pe geamul de la bucătărie de nedescris și atunci a început cu amenințările și cu înjurăturile și câteva zile mai târziu seara după ora 22 a început să trântească prin casa dar l-am lăsat să-și facă damblaua ,daca a văzut că nu ripostam a venit la ușă noastră până am deschis sa vad ce vrea și atunci s-au repezit la sotul meu bineînțeles că intrat cu forța în casă și l-amenintat cu moartea ,am intervenit și de-abia l-am scos din casă și a început din nou să bată cu picioarele în ușă ,bineînțeles că am chemat poliția dar el atunci a fugit în casă și n-am deschis ușa poliției Ce pot sa fac ,mi frica sa ies afară din casă ,soțul meu este cardiac .As vrea să-i fac plângere penală ,cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
Cum pot actiona impotriva unor vecini scandalagii? cristinaadelina cristinaadelina Buna ziua problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice la 12 noaptea crystyna04 crystyna04 De multi ani de zile,vecina de deasupra face baie,pune masina de spalat la 12-12 30 noaptea,chiar si duminica trecuta,cand a fost toata ziua acasa.Am facut ... (vezi toată discuția)