De multi ani de zile,vecina de deasupra face baie,pune masina de spalat la 12-12 30 noaptea,chiar si duminica trecuta,cand a fost toata ziua acasa.Am facut acum cativa ani o plangere la politia de proximitate si n au rezolvat nimic.Aseara,mama s a dus si i a batut in usa cu un bat ca sa deschida.I a deschis,mama i a spus sa inchida apa,ca vrem sa dormim si vecina a persiflat o,ba a mai chemat si politia,spunand ca a amenintat o cu un facalet.Ce sa mai fac?
In cazul de fata, dupa cum descrieti problema, mai multa galagie a facut mama dv. decat vecina, deranjand mai multa lume de pe scara.
Ce e de facut? In primul rand sa nu ii mai bateti in usa cu facaletul :) si in al doilea rand sa purtati un dialog civilizat cu vecina in care sa ii aratati ca va deranjeaa aceste zgomote. Poate ca pana la urma va intelege si va veti gasi linistea.
Vecin absurd
alopici2005
am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv
florbad2006
buna ziua.
locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, la etajul 3. vecinii de deasupra mea aproape in fiecare noapte se cearta, fac zgomot (pe la 12- 1 noaptea)...sa ... (vezi toată discuția)