avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin agresiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin agresiv

buna ziua.
locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, la etajul 3. vecinii de deasupra mea aproape in fiecare noapte se cearta, fac zgomot (pe la 12- 1 noaptea)...sa nu spun ca se aud si cand tipa ca..."urmeaza inpacarea" (ma intelegeti). niciodata nu am spus nimic, am trecut cu vederea...ca de' asa e la bloc. insa mi s-a intamplat sa fiu nevoita sa schimb usa de la intrare ca cea veche s-a bolocat si am spart-o, iar vecinul de deasupra a venit foarte nervos la ora 4 dupa-amiaza ca nu poate dormi. cand spun ca a venit nervos ma refer la faptul ca am fost amenintata ca voi avea probleme, am fost injurata si a sarit la bataie la baiatul care-mi facea reparatia la usa...cum sa procedez? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florbad2006 , utilizator 11:19, 22 Martie 2013
Va puteti adresa politistului de proximitate .
Aceasta e partea mai interesanta a activitatii politistilor de proximitate. In cea mai mare parte a timpului, ei se ocupa insa cu rezolvarea petitiilor cetatenilor. Daca acestia fac plangere doar prin telefon, e mai simplu: agentii se deplaseaza la fata locului si vorbesc cu persoanele implicate. De exemplu, daca un vecin se plange ca altul face galagie, trebuie intrebati si ceilalti vecini de pe palier. Uneori se ajunge la amenzi, dar pana acolo politistii incearca sa-i convinga pe scandalagii cu vorba buna.
da, va multumesc pentru raspuns. m-am gandit la politie, dar daca nu ajunge in timpul conflictului nu prea au ce sa faca nici ei. insa m-ar interesa mai mult cum sa procedez in privinta faptului ca am fost injurata si amenintata cu martori, politia are competenta sau trebuie sa ma adresez instantei de judecata?
Nu este neaparat nevoie sa va adresati Politiei in timpul conflictului puteti sa sesizati si dupa conflict ca pe viitor sa nu va mai faca problemesi specificati ca aveti si martori care au fost de fata la evenimente .
da, am sesizat politia in ziua incidentului la cateva ore distanta. s-a luat masura amenzii impotriva vecinului, cu mentiunea ca daca recidiveaza sanctiunea se poate inaspri. de la vizita politiei abia daca se mai aude cand merge prin casa...se pare ca s-a linistit...acum sper sa dureze. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Poate fi obtinuta o restrictie judecatoreasca impotriva unei persoane bolnave psihic care profereaza amenintari si terorizeaza psihic o familie de tineri? iuliana26 iuliana26 O tanara s-a casatorit de 2 ani de zile si s-a mutat in casa sotului. Casa detinuta de acesta, cumparata inainte de casatorie este un imobil in care sunt mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu locatari, jigniri Andreea1816 Andreea1816 Buna, am ceva probleme cu vecinii de bloc, stau cu un etaj mai sus decât mine, problema sta in felul următor,la noi in bloc programul de liniște este de la ... (vezi toată discuția)