in urma cu cateva luni, pe la 3 noaptea, s-au trezit doi, (unul si una), cred ca erau si sub infuienta alcolului, sa se puna la taclale exact pe banca din fata geamului meu.
bineinteles ca au trezit f multi oameni cu zgomotul lor, ba mai mult, au inceput sa se certe cu unii.
un vecin a iesit la ei si i-a rugat sa taca, dar l-au expediat si si-au continuat galagia.
Dupa ce si altii le-au strigat pe geam sa taca, a urmat sa ma enerveze si pe mine, deoarece in luna august nu dorm cu geamul inchis doar ca sa nu ii aud pe ei vorbind si chiar strigand cateodata.
am sunat la 112 si am spus ce se intampla, iar cei de la politie mi-au cerut datele si am dat alt nume.
a venit un echipaj, dupa aproape jumatate de ora, de rugaminti si invitatii sa plece, cei doi nu au vrut si au fost dusi cu forta la politie.
acuma, ma suna un politist pe numarul respectiv si il cauta pe x, numele pe care eu l-am dat.
dar imi cere si mie declaratie, ca doar telefonul e la mine.
cica cei doi, au facut plangere ca au fost ridicati fara motiv si lumea a sunat fara sa faca galagie, ei stand linistiti pe banca.
Intrebare:
daca merg si dau declaratie si spun ca mi-am dat nume fals se intampla ceva?
sau ce ma sfatuiti sa fac?
nu am chef sa iau amenda din cauza scandalului facut de altii si ca mi-am dat un nume fals la telefon.
ideea era si este aceeasi.
nu vreau ca scandalagii sa se razbune pe mine.
multumesc.
Cel mai recent răspuns:
ContSters77883 , utilizator
08:08, 21 Octombrie 2009