avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare. Daca se poate sa-mi comunicati pasii care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare. Daca se poate sa-mi comunicati pasii care trebuie facuti pentru a da in judecata Politia

Aseara dupa ora 12 noaptea un grup de indivizi au oprit masina in apropierea locuintei mele au dat muzica la maxim si a inceput o galagie teribila tipand si injurand.
Eu am sunat la 112 comunicand situatia insa agentul de politie nu a vrut sa raspunda solicitari mele asa ca dupa un timp mai am sunat,a raspuns iar agentul de politie spunandu-mi ca politia are treburi mai serioase de facut ,ca se ocupa de violuri si cand o avea timp de mine atunci va veni,deranjat de muzica data la maxim si de scandal mai am sunat iar insa de aceasta data m-am adrsat pe alt ton spunandu-i ca deranjarea linisti publice este sanctionata in state civilizate.

Dupa aceasta solicitare am constatat cu stupoare ca unul dintre scandalagii a fost sunat pe mobil si indivizi asteptau echipajul de politie care dupa putin timp a aparut,la sosirea echipajului am m-am prezentat si eu insa unul din agenti de politie mi-a solicitat buletinul si a scris pe un simplu caiet datele din buletin,in acest timp indivizi solicitau agentului sa ea caietul de pe masina lor ca le zgarie masina,eu am crezut ca politia va face un proces verbal insa agentul de politie mi-a solicitat sa plec acasa,celalalt agent se ruga de unul dintre indivizi sa faca liniste spunandui -Mai incet mai Mirele (pe un ton care demonstra ca se cunosteau) dupa ce am plecat acasa indivizi au inceput sa faca ironii pe seama politistilor spunandule si razandule in fata-Ne bagati la puscarie si eta ba am primit amenda 1000 de lei.
Dupa plecarea echipajului de Politie scandalagii si-au vazut de treaba ,eu mai am sunat inca o data la 112 insa agentul de politie de la telefon a spus ca ei au dat amenda si nu mai are ce sa le faca in acel moment am amenintat ca merg la forurile superioare si am inchis telefonul ,in cel mai scurt timp unul dintre scandalagii a fost sunat si acesta a spus la telefon gata fac liniste dupa care s-a urcat in masina si a plecat ,eu vazand ca indivizi au plecat am sunat agentul de politie sa nu mai trimita echipaj ca sa nu vina degeaba,dupa telefonul meu scandalagii au revernit bucurosi probabil anuntati de catre o persoana din politie ,asa ca s-au saturat de scandal pana la ziua.
De dimineata discutand cu o persoana care a fost de fata am aflat ca nu s-a dat nici o amenda ,Politia Romana a simulat ca-si face datoria .

Eu am inregistrare cu scandalagii,am familia martora cand agentul de politie spunea la telefon ca indivizi au fost amendati ,eu nu vreu decat sa aflu pe cale legala interventiile politiei (violuri)de la acea ora si data si vrea sa aflu in scris daca a fost acordate amenzile (spuse de politai) la cei care au deranjat liniste publica.
Daca politia doar a spus ca au interventii la cazuri de viol si nu a avut si nu au acordat amenzile pe care au spus ca lea dat eu sunt hatarat sa dau Politia in judecata si sa cer despagubiri morale,am un copil care nu a putut sa se odihneasca toata noaptea ,la fel si eu si membri familiei.
Va rog sa-mi comunicati pasi care trebuiesc facuti pentru ca politia care apara deligventi sa plateasca.
Prima mea miscare va fi luni cand voi adresa politiei o cerere pentru aflarea a cea ce am spus mai sus in nota,paralel ma voi interesa sa mediatizez la o televiziune publica activitatea politiei in favoarea deligventei,insa totul trebuie facut sistematic de acea am apelat la ajutorul dv.Multumesc anticipat.
Am uitat sa spun ca am comunicat la 112 nr de inmatriculare al masini.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
MarianSima, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 18:26, 11 Septembrie 2015
Conform dispozitii in vigoare,serviciul de urgenta poate fi apelat in situatii urgente ,in care este pusa in pericol viata
Atentie sporita cu apelarea serviciului de urgenta 112,care in cazul apelurilor nejustificate aplica sanctiuni pecuniare substantiale
Pentru cazuri de genul celor prezentate de dvs se apeleaza direct sectia de politie responsabila locatiei
initial demarati demersurile dvs la conducerea sectiei de politie responsabila domiciliului dvs,detaliati date de identificare echipaj de politie,prezentati cum au decurs verificarile echipajelor succesiv venite la fata locului
@Marian....
In ce calitate veti lua la rost ,,politia" ?! De opinie publica?! De cetatean care vegheaza ca autoritatile platite din banii lui sa-si faca bine treaba?! Astea-s scenarii de film! Veti adresa cererea nasului/finului/varului/etc unuia din cei care s-au deplasat la fata locului :yes: Doamne fereste, nu tin partea politistilor, dar n-aveti nicio sansa, nu aveti habar ce trebuie sa faceti, asta v-o spun fara sa va suparati! Va rog spuneti-ne cum au decurs lucrurile! Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
Admin, administrator
Nu doresc sa iau la rost Politia ,doresc doar ca Politia sa-si faca datoria si cei care deranjeaza linistea publica sa fie sanctionati.
Doamna sau domnisoara Ynocentta vorbeste despre solicitarea apelului de urgenta numai in cazul de punere in pericol a vieti publice si intreb ;In cazul in care eu sunt sofer si cu o zi inainte am muncit la greu noapte in loc sa ma odihnesc am avut o noapte alba,a doua zi ma urc obosit la volan si din cauza oboseli nu pot fi vigilent omor pe cineva ,devine un caz de viata pusa in pericol?
Consider ca reclamatia mea a fost destul de justificata,alti fac reclamatii ca pisicu nu se da jos din pom si se deplaseaza ditamai masina de interventie,ba mai vezi mediatizate astfel de cazuri si salvatori pisicului sunt considerati adevarati eroi.
Va aduc la cunostinta ca un sofer foarte obosit si neodihnit in trafic este un pericol mai mare decat un sofer beat,daca pe un sofer beat nu l-ati lasa in trafic atunci cum a-ti lasa unul foarte obosit?
De acea ce sa intamplat aseara a fost un atentat indirect la viata mea,a ta si inclusiv a altora care participa la trafic ca sofer sau pieton.

Domnule DiGoe nu ma cunoasteti ,poate sa m-i se puna contra toata politia Romana ,ma lupt cu toata pentru a-mi apara drepturile ,stiu ce am de facut ,mizez pe nonsalanta lor pentru a-mi atinge scopul.Doar vroiam cateva informatii pentru ca demersul sa fie sistematic ,fara aceste informatii voi fi obligat sa depun cerer la STS si la mai multe birouri ale Politiei,daca nu primesc raspuns voi merge direct in istanta cerand despagubiri morale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
MarianSima, utilizator
Ok, d-le @Marian, sunteti un tip razbatator, felicitari, ar fi bine sa fie cat mai multi romani ca d-voastra !
insa, Atentie! nu confundati dreptatea cu adevarul, sunt doua lucruri diferite!
Succes!
Aici puteti formula o sesizare online
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
DlGoe, utilizator
Consider ca "date cu caracter personal"are dreptate, insa sa stiti ca in afara de un raspuns fara noima si pe care il veti primi in a 29 zi de la primirea sesizarii d-voastra nu se va intimpla nimic deosebit,cat despre drepturi si libertati vi sa creiat impresia ca le aveti.
Nu fiti naiv,in Romania inca domneste 20.15,dar Succes!

Alte discuții în legătură

Telefon la 112 si acuma ma suna politia adelina prada adelina prada in urma cu cateva luni, pe la 3 noaptea, s-au trezit doi, (unul si una), cred ca erau si sub infuienta alcolului, sa se puna la taclale exact pe banca din fata ... (vezi toată discuția)
Vecini violenti constantin29 constantin29 Buna seara,am o problema cu niste romi care s-au mutat in vecinatatea casei mele de cativa ani...Periodic se imbata fac scandal ,se injura intre ei,isi alunga ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)