avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe deschidere Birou recrutare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe deschidere Birou recrutare

Buna ziua,
Colaborand cu o firma serioasa de recrutare din strainatate, date fiind relatiile apropiate intre noi acestia si impreuna cu mine dorim sa deschidem si un mic office in Romania. Acesta sa se rezume la interviurile propriu-zise pentru cei interesati si asteptarea celor din strainatate atunci cand vor venii cu contractele sale pentru a fi incheiate.
Ma rog...Ce conditii ar trebuii sa indeplinesc pentru a putea deschide acest mic birou in oras unde pot face rost de niste C.V.-uri bune.
Tin sa mentionez ca publicitatea in tara este aproape inexistenta, stirile si informatiile venind doar prin anunturi online. Deci fara nicio publicitate externa in fata biroului, etc.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Maryoto , utilizator 11:23, 11 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate si firmele de recrutare personal Eduardedd Eduardedd Buna ziua, sunt tentat sa plec in strainatate pentru a munci prin intermediul diferitelor firme de pe internet, unele cerand comisioane pentru mediere si tot ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare de personal kalel103 kalel103 Buna ziua, Am anumite dileme si la sfatul unui amic, m-am decis sa postez intrebarile mele aici in speranta ca o sa primesc niste raspunsuri. Acum ... (vezi toată discuția)